Bent u op zoek naar nieuwe verpakkingsideeën voor uw kerstbedrijf in 2022? Wij hebben voor u rondgekeken op de vakbeurzen Paperworld en Christmasworld. Onder het motto “Facing Forward” kijken de internationale exposanten hier positief naar de toekomst en presenteren kerstpapier & decoraties voor iedere smaak met de stijlwerelden “mystic+originate”, “hearted+minimal” en “local+vital”. Ontdek samen met ons de belangrijkste verpakkingstrends en de nieuwste nieuwigheden op het gebied van cadeaupapier voor Kerstmis 2022 in onze online shop.

Natuurlijk & mystiek – kersttrend “mystiek+oorspronkelijk “Mystieke kleuren in combinatie met motieven uit de natuur zijn stijlbepalend voor deze kersttrend 2022. Kunstig vormgegeven prints in de vorm van bomen, takken of varens krijgen een raadselachtig aura door metallic tinten of zwart. Inpakpapier in crèmewit, mosgroen of aardebruin ziet er natuurlijk uit. Donkere tinten gecombineerd met goud geven inpakpapier een vleugje luxe. Bij MT papier kunt u het trend-thema “mystiek+oorspronkelijk” onder andere met de volgende artikelen doorvoeren:
– Inpakpapier “Christmas Watercolour Berries and Branches“.
– Kerst inpakpapier “Pine Black Gold
Tijdloos & gezellig – kersttrend “hearted+minimal

Met het trendthema “hearted+minimal” leggen de ontwerpers in opdracht van Paperworld en Christmasworld 2022 de nadruk op tijdloze ontwerpen, gezelligheid en duurzaamheid. Subtiele kleurtonen en heldere lijnen, gecombineerd met hoogwaardige materialen, zetten rustige accenten in het anders zo turbulente kerstseizoen. Neutrale motieven en ornamenten zorgen ervoor dat het inpakpapier in deze stijlwereld het hele jaar door kan worden gebruikt. Duurzame decoratiematerialen zoals jute cadeaulinten of jutekoorden en zelfgemaakte cadeaulabels onderstrepen het duurzame karakter. Op MT Cadeaupapier vindt u onder andere de volgende artikelen in de “hearted+minimal” stijl:
– Inpakpapier “Roze Bladeren en Sterren”
– Gouden bloemen” vloeipapier

Vrolijk & creatief – kersttrend “local+vital

De trendwereld “lokaal+vitaal” richt zich op een combinatie van traditie en innovatie. Klassieke kerstkleuren zoals rood en donkergroen, maar ook glanzende metaaltinten en vrolijke prints kenmerken deze kersttrend 2022. Traditionele motieven zoals een kerstman, sterren of rendieren krijgen een eigentijdse update door frisse kleuren en leuke dessins.
In de MT cadeaupapier-onlineshop vindt u onder meer de volgende verpakkingsmaterialen in de stijl van “local+vital”:
– Kerst inpakpapier “roze lama Kerstmis”
– Kinder kerst inpakpapier “happy Holidays

Inpakpapier trends Kerstmis 2022: Conclusie

Traditioneel, modern of tijdloos – een blik op de trendwerelden van Paperworld en Christmasworld laat zien dat kerstverpakkingspapier in 2022 aan de smaak van een breed scala van klanten zal voldoen. Naast verpakkingsmateriaal met traditionele motieven en kleuren wordt vooral aandacht besteed aan cadeaupapier met natuurlijke motieven en mystieke kleurtonen. Neutraal inpakpapier in metallic tinten is bijzonder geschikt voor het verpakken van dure kerstgeschenken zoals juwelen en cosmetica. Kleurrijk inpakpapier met schattige sneeuwpoppen of dieren doet de ogen van kinderen glinsteren. Inpakpapier in pasteltinten of wit is ideaal voor een jong cliënteel.

MTpapier: individueel kerstpapier beschikbaar voor onmiddellijke levering

In de online winkel van MT Geschenkpapier, kunt u een grote selectie van inpakpapier als voorraadartikel verwachten. Dit betekent dat een snelle en betrouwbare levering net zo gegarandeerd is als een eerlijke prijs-prestatieverhouding. Detailhandelaren kunnen voor hun inpakdienst goedkope rollen cadeaupapier vinden die compatibel zijn met elke gangbare papierdispenser. Voor kleinere behoeften omvat ons geschenkverpakkingsassortiment zowel verbruiksrollen in sets als vellen geschenkverpakkingspapier zoals tissuepapier in het formaat 50 x 70 cm.

Blader gewoon op uw gemak door onze online winkel. Ontdek de nieuwste verpakkingstrends en laat u inspireren door modern en klassiek kerstpapier bij MT Geschenkpapier voor magische verpakkingsideeën voor Kerstmis 2022.

 

Inpakpapier Kerst Xmas Rendier Goud